Η γύρω περιοχή έχει πολλά που μπορείτε να κάνετε και να γεμίσετε ευχάριστα την μέρα σας. Ενημερωθείτε από την Reception του ξενοδοχείου.
 
 

 
Ενοικιάσεις Snowmobiles

Ζήστε την μοναδική εμπειρία να μετακινηθείτε στα χιόνια με ένα αυτόματο μηχανάκι με ερπύστριες. Εξερευνήστε το δάσος και θαυμάστε την φύση με το μοναδικό μεταφορικό μέσο που μπορεί να σας πάει στην καρδιά του δάσους μέσα από τα χιόνια.

 
 
Κάντε ιππασία εσείς και τα παιδιά σας στο λιβάδι Παρνασσού μαζί με τους έμπειρους εκπαιδευτές. Περιπλανηθείτε και θαυμάστε το τοπίο, το δάσος και την φύση.
 
 
Paintball - Τοξοβολία - Διαδρομές με τετράτροχα οχήματα(γουρούνες)
Εαν είστε παρέα και ψάχνετε κάτι να σας εξιτάρει, το paintball είναι η ιδανική λύση. Δοκιμάστε τις ικανότητες σας στην σκοποβολή και συνεχίστε με βόλτες μέσα στο δάσος με τετράτροχα οχήματα. Δείτε το Δελφικό πανόραμα και γευτείτε την ομορφιά της φύσης με διαδρομές για όλα τα γούστα.
 
 
Ποδηλασία - Πεζοπορία - Enduro

Μοναδικές διαδρομές μέσα στο δάσος, μονοπάτια που θα σας κάνουν να πείτε οτι "αυτή ειναι ζωή", μπορείτε να πάτε είτε για πεζοπορία είτε για ποδηλασία. Μόνοι σας ή με έμπειρο οδηγό θα μαγευτείτε από την ομορφιά της περιοχής μας.

Δείτε Χάρτες με μονοπάτια και δασικούς δρόμους

 
 
Πετάξτε με παραπέντε
Κάντε παρά πέντε μαζι μας με διπλό αλεξίπτωτο και έμπειρο εκπαιδευτή. Απογειωθείτε από το λιβάδι δείτε την Αράχωβα από ψηλά και προσγειωθείτε στους Δελφούς. Μία εκπληκτική θεά περιμένει να σας υποδεχτεί. Πετάξτε μαζί μας και απολαύστε όλα τα μαγευτικά τοπία του Δελφικού τοπίου απο ψηλά. Είναι μία μοναδική εμπειρία και αξίζει να την απολαύσετε.