Τοποθεσία ξενοδοχείου: Όπως έρχεστε από Αθήνα, ακολουθείτε τον κεντρικό δρόμο της Αράχωβας, μέχρι την διασταύρωση που οδηγεί προς χιονοδρομικά κέντρα. Εκεί στρίβετε δεξιά και στην επόμενη διασταύρωση που θα γράφει η πινακίδα προς χιονοδρομικά, πάλι θα στρίψετε δεξιά. Η ΑΙΓΛΗ βρίσκεται ακριβώς 500 μέτρα από την δεύτερη διασταύρωση προς χιονοδρομικά.
 
 

 
 
 

Βγαίνετε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας με κατεύθυνση προς Λαμία. Στα 100 χμ περίπου στρίβετε στην έξοδο προς «Κάστρο». Στη συνέχεια περνάτε έξω από τις πόλεις του Ορχομενού και της Λιβαδειάς με κατεύθυνση προς Δελφούς. Η αραχωβα είναι 30 χμ. από την Λιβαδειά. (δείτε χάρτη)

Με λεωφορείο: Από τον σταθμό λεωφορείων στην οδό Λιοσίων 260 θα πάρετε το ΚΤΕΛ Φωκίδας με κατεύθυνση προς Δελφούς. Πληροφορίες για τον σταθμό Αμφίσσης στο τηλέφωνο: 210 8317153 – 210 8317163. Η στάση του λεωφορείου στην Αράχωβα είναι ακριβώς στην διασταύρωση προς τα χιονοδρομικά από όπου μπορείτε να πάρετε ταξί και να έρθετε στο ξενοδοχείο (η αποσταση είναι ακριβώς 1200 μ.)

 
 
Από την εθνική οδό Θεσσαλονίκης Αθηνών βγαίνετε στην έξοδο που λέει προς Δελφούς-Χιονοδρομικά κέντρα Παρνασσού μετά από την πόλη της Λαμίας την οποία περνάτε από έξω. Ακολουθείτε τον δρόμο μέχρι την διασταύρωση που λέει προς «Γραβιά» όπου μπαίνετε μέσα στο χωριό και αμέσως στρίβεται αριστερά ακολουθώντας πινακίδες προς χιονοδρομικά κέντρα. Τα χωριά που θα πρέπει να περάσετε μετά την Γραβιά είναι τα εξής: « Μαριολάτα» , «Λιλαια», «Επταλοφος ή Αγοριανη», «Λιβάδι Παρνασσού» και φτάνετε Αράχωβα.(δείτε χάρτη)