Στην Αίγλη προσπαθούμε να λειτουργούν όλα με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος. Ξεκινώντας από την αρχιτεκτονική η οποία είναι πλήρως εναρμονισμένη με το περιβάλλον, τα υλικά κατασκευής του ξενοδοχείου, οι μονώσεις και τα συστήματα για την εξοικονόμηση ενέργειας.

Με την βοήθεια και των πελατών μας επιδιώκουμε να επιβαρύνουμε όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον. Ο τρόπος χρήσης των διαφόρων συστημάτων και συσκευών βοηθούν στην μείωση κατανάλωσης ενέργειας και των βλαβερών για το περιβάλλον απορριμάτων.

 
 

 
Value for money - Λόγο τιμής...

- η ποιότητα των παροχών
- η ποιότητα των υλικών
- η ποιότητα των προιόντων
- η ποιότητα των υπηρεσιών
- η άνεση των χώρων
- η ησυχία της τοποθεσίας
- το πάρκινγκ

Ο τρόπος κατασκευής της μονάδας είναι τέτοιος ώστε κάθε πελάτης μας να νοιώθει ότι βρίσκεται στο εξοχικό του και όχι σε ένα ξενοδοχείο. Όλοι οι χώροι είναι φτιαγμένοι με τέτοιο τρόπο ώστε να χαλαρώνετε και να ξεκουράζεστε καθ΄ολη την διάρκεια της διαμονής σας. Αφεθείτε στην ομορφιά των τοπίων μέσα από το δωμάτιο σας, δίπλα στο τζάκι ή χαλαρώστε με την απαλή μουσική στους χώρους της πισίνας και του SPA. Απολαύστε το ποτό η το φαγητό σας στο καφέ ή το εστιατόριο αγναντεύοντας την μοναδική θέα.

 
 
Η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά

Πισίνα 23 μέτρα θερμαινόμενη, επενδεδυμένη με ψηφίδες, δρύινα ξύλινα πατώματα, πετρόχτιστα κτίρια, φυσικά κεραμίδια σε όλα τα κτίρια, μαρμάρινα χειροποίητα τζάκια σε όλα τα δωμάτια και τους κοινόχρηστους χώρους, κουφώματα και πόρτες από δρύινα ξύλα, τρίπλεξ τζάμια, Hansa βρύσες, χειροποίητα πλακάκια στα τζάκια των κοινόχρηστων χώρων, μπανιέρες αερομασάζ Albatros σε όλα τα δωμάτια(πολύ πιο ακριβές από τις απλές υδρομασάζ), τηλεοράσεις Sony Bravia, μονώσεις έως 60 εκ. στους τοίχους, Pozzi-Ginori είδη υγιεινής, πολυτέλεια παντού με έπιπλα Theodore Alexander και φωτιστικά Leone Aliotti, Life fitness εξοπλισμό γυμναστηρίου και πολλές ακόμα λεπτομέρειες που περιμένουν να τις ανακαλύψετε...

- Επειδή η "τιμή" δεν είναι πάντα συνάρτηση της ποιότητας, στην Αίγλη η ποιότητα είναι πολύ πιο ακριβή από την "τιμή"...

- Ποιότητα πέρα από τα συνηθισμένα, διαμονή 5 αστέρων με πραγματική Αίγλη

- Για οποιαδήποτε ξεχωριστή περίσταση... ζήστε την εμπειρία... γιατί το αξίζετε

Η Αίγλη επαναπροσδιόρισε τον ορισμό "Boutique Hotel" θέτοντας τον πήχη της πολυτελούς διαμονής στην Αράχωβα εξαιρετικά ψηλά.