Το δυτικό κτίριο δωματίωνΌλα τα δωμάτια προσανατολισμένα ωστε να έχουν θέα Η executive suite65 τ.μ. πολυτέλεια και άνεση Η superior suiteΙδανική για όλα Η ΑράχωβαΜε καταπληκτική θέα Η λεπτομέρεια που συναστάτε παντού... στα καλύτερα έπιπλα από όλο τον κόσμο Η θέα από τα δωμάτιασαν μαγικές εικόνες χαλάρωσης Classical, Deluxe, Premium, Premium Μεζονέτες και σουίτεςσε ανεξάρτητα και αυτόνομα δωμάτια Τα Premium δίκλιναμε χώρους για οικογένειες αλλά και ζευγάρια που θέλουν άνεση Το γήπεδοακριβώς κάτω από το δυτικό κτίριο δωματίων Κρυστάλινα και επίχρυσαφωτιστικά σε όλα τα δωμάτια Premium μεζονέταιδανική για οικογένειες Η σοφίτα στην Premium μεζονέταιδανική για οικογένειες Το ανατολικό κτίριο δωματίωνμε μεγάλα μπαλκόνια όπως σε όλα τα δωμάτια Το τοπίοαπό όλα τα δωμάτια είναι μοναδικό Διπλά King Size κρεβάτιαμε εμφαση στα υφάσματα Ηλιοβασιλέμαχιονισμένο τοπίο και η Αράχωβα σε πρώτο πλάνο Deluxe δίκλινοτο κάθε ένα με ιδιαίτερη διακοσμιτική πινελιά Τζάκι σε όλα τα δωμάτια εκτός από τα classicalμε φυσικά ξύλα Η λεπτομέρειατου εξαιρετικού... που θαρρείς οτι είναι έργο τέχνης Μεγάλα δωμάτιαμε τζάκι, μπαλκόνι, θέα και πάρκινγκ Το δυτικό κτίριο δωματίωνοπως φαινεται μέσα από τα δωμάτια του ανατολικού κτιρίου Άπλετο φώςαπό τα τεράστια μπαλκόνια Γωνιακό premium δίκλινο με θέα που κόβει την ανάσα Λεπτομέρειεςπου θα σας μείνουν αξέχαστες Οτι καλύτερο......μόνο για εσάς Η Αίγλημε 3 ανεξάρτητα κτιρια δωματίων Η Αίγλημε 3 ανεξάρτητα κτιρια δωματίων Η Αίγλημε 3 ανεξάρτητα κτιρια δωματίων Η Αίγλημε 3 ανεξάρτητα κτιρια δωματίων Η Αίγλησοφίτα με 2-3 μονά στρώματα για παιδάκια εως 12 χρονών
jQuery Slider Carousel by WOWSlider.com v1.5m
 
 

Ζήστε μαζί μας την απόλυτη εμπειρία χειμερινών και καλοκαιρινών διακοπών.

 
 

 
Στην Αίγλη υπάρχουν 3 ανεξάρτητα κτίρια δωματίων. Τα δωμάτια έχουν εξωτερικές ανεξάρτητες εισόδους καθώς και κήπο μπροστά τους. Η θέα μέσα από κάθε το δωμάτιο είναι κάθετα ως προς την κοιλάδα, απολαύστε όλη την ομορφιά του Δελφικού τοπίου από το μπαλκόνι.
 
 

- Deluxe Δίκλινα διαστάσεων 28 τ.μ. (βρίσκονται σε διόροφα σπιτάκια σε επιλκλινές έδαφος στο ισόγειο)

- Premium δίκλινα διαστάσεων από 30 τ.μ. (βρίσκονται σε διόροφα σπιτάκια σε επιλκλινές έδαφος, στον όροφο με καλύτερη θέα)

- Premium δίκλινα με πατάρι διαστάσεων από 30 τ.μ. και 9 τ.μ. η σοφίτα με 2 ή 3 μονά στρώματα κανονικού μεγέθους στο ξυλινο πάτωμα για παιδάκια έως 12 χρονών (βρίσκονται σε διόροφα σπιτάκια σε επιλκλινές έδαφος, στον όροφο με καλύτερη θέα)

- Premium Μεζονέτες με σοφίτα, διαστάσεων 30 τ.μ. και 20-30 τ.μ. η σοφίτα με 2 ή 3 μονά κρεβάτια (στο κεντρικό κτίριο στον 3ο όροφο)

Σουίτες
- Junior διαστάσεων 45 τ.μ. Σαλόνι, 2 μπαλκόνια, ένα μπάνιο, μια κρεβατοκάμαρα σε ενιαίο χώρο (στο κεντρικό κτίριο)
- Executive διαστάσεων 65 τ.μ. Σαλόνι, 2 μπαλκόνια, ένα μπάνιο, μια κρεβατοκάμαρα σε ενιαίο χώρο (στο ισόγειο του δυτικού κτιρίου δωματίων)
- Superior διαστάσεων 55 τ.μ., Σαλόνι, 2 μπαλκόνια, ένα μπάνιο και δεύτερο μπάνιο με ντουζιέρα, μια κρεβατοκάμαρα (στο κεντρικό κτίριο)

Οι παραπάνω κατηγορίες δωματίων διαθέτουν τζάκι, αυτόνομη θέρμανση-κλιματισμό, μπαλκόνι, ηλεκτρονικό μίνι μπαρ, χρηματοκιβώτιο, μπανιέρα με δυνατότητα αερομασάζ (extra 10 ευρω/ημέρα), 32" LCD τηλεόραση

 

- Classical δίκλινο διαστάσεων 24 τ.μ. (στο ισόγειο) [Οικονομική κατηγορία δωματίων]

Αυτόνομη θέρμανση-κλιματισμό, μπαλκόνι, μίνι μπαρ, ντουζιέρα με υδρομασάζ, 32" LED τηλεόραση