Ξενοδοχεια με Ατοκες δοσεις

   

Χειμώνας 2017

Οι παραπάνω τιμές είναι ενδεικτικές και για την χειμερινή σεζόν 2017, ανά δωμάτιο, ανά ημέρα, για Κυριακή έως Πέμπτη εκτός εορτών και Αργιών, με πρωινό σε μπουφέ, χρήση πισίνας, γυμναστηρίου, τεχνητού παγοδρομίου και σάουνας. (Η πισίνα θερμαίνεται στους 26 Βαθμούς Κελσίου από 28 Οκτωβρίου έως 13 Μαρτίου, τους υπόλοιπους μήνες έχει θερμοκρασία περιβάλλοντος). Τα ξύλα στο τζάκι είναι δωρεάν για μια χρήση ανά ημέρα, τα επιπλέον ξύλα έχουν έξτρα χρέωση 5 ευρώ/τελάρο.

Σε περίπτωση κρατήσεως θα πρέπει να καταβληθεί το 50 % του συνόλου της διαμονής σας προκαταβολικά στον λογαριασμό μας :

- Alpha Bank αριθμός λογαριασμού: 240002320000465 Μέσω Internet ΙΒΑΝ GR8201402400240002320000465 Δικαιούχος Κούτρας ΑΕ

Ζητήστε από τον ταμία να γραψεί το όνομα σας

Για χρέωση πιστωτικής κάρτας μέσω φαξ πατήστε εδώ

Πολιτική ακυρώσεων καλοκαιρινής περιόδου από Μάιο έως Σεπτέβριο: Για ακυρώσεις τουλάχιστον 7 ημέρες πριν την άφιξη, δε θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις μέτά την πάροδο των 7 ημέρων πριν την άφιξη σας, θα χρεωθείτε με το 100% του συνολικού ποσού της κράτησης. Σε περίπτωση "μη εμφάνισης", θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης. Για πρόωρη αναχώρηση χρεώνεστε με το σύνολικό ποσό της κράτησης.

Πολιτική ακυρώσεων χειμερινής περιόδου από Οκτώβριο έως Απρίλιο: Για ακυρώσεις τουλάχιστον 21 ημέρες πριν την άφιξη, δε θα χρεωθείτε με ακυρωτικά. Για ακυρώσεις απο 20 έως 15 ημέρες πριν την άφιξη σας, θα χρεωθείτε με το 50% του συνολικού κόστους της κράτησης. Για ακυρώσεις από 14 έως 7 μέρες πριν την άφιξη σας, θα χρεωθείτε με το 75% του συνολικού ποσού της κράτησης. Για ακυρώσεις 7 ημέρες πριν την άφιξη σας, θα χρεωθείτε με το 100% του συνολικού ποσού της κράτησης. Σε περίπτωση "μη εμφάνισης", θα χρεωθείτε με το συνολικό ποσό της κράτησης. Για πρόωρη αναχώρηση χρεώνεστε με το σύνολικό ποσό της κράτησης.

Οι Non Refundable κρατήσεις δεν μπορούν να ακυρωθούν. Η χρέωση γίνεται άμεσα στο 100% του συνόλου της διαμονής.

Τα πακέτα διαμονής πρέπει να προπληρωθούν. Σε περίπτωση πρόωρης αναχώρησης δεν ισχύουν τα πακέτα και χρεώνεστε σύμφωνα με την πολιτική ακυρώσεων και τον αντίστοιχο τιμοκατάλογο.

Η χρήση των υπηρεσιών του ξενοδοχείου γίνεται σύμφωνα με το είδος του δωματίου και την αντίστοιχη τιμή κρατησης. Για οτιδήποτε δεν περιγράφεται στο πακέτο διαμονής υπάρχει ανάλογη χρέωση.

Kατά την άφιξη σας : "Μην κατεβάζετε τα πράγματα σας απο το αυτοκίνητο, ελάτε πρώτα για check in, γιατί τα δωμάτια είναι εξωτερικά."

Ώρα αφιξης 15:00 μ.μ. - Ώρα αναχώρησης 12:00 μ.μ. (σε περίπτωση που το δωμάτιο που έχετε κλείσει είναι διαθέσιμο πρίν από της 15:00 μ.μ. ενδέχεται να σας διατεθεί άμεσα)

Η αναχώρηση σας από το δωμάτιο εάν έχει παρέλθει η ώρα του κανονικού check out δηλ. η 12:00 μ.μ. έχει χρέωση επιπλέον 50% μέχρι της 18:00μ.μ. και 100% για αναχώρηση αργότερα από την 18:00 μ.μ.

Σε κάθε περίπτωση που θελήσετε να εξέλθετε αργότερα απο την καθορισμένη ώρα θα πρέπει να το ζητήσετε από την reception και να μπορεί να πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις κρατήσεις.