Στην ξενοδοχειακή μονάδα Αίγλη λειτουργεί και το κατάστημα KOUTRAS SNOW SPORTS όπου μπορείτε να ενοικιάσετε ή να αγοράσετε τον εξοπλισμό σας καθώς και να κάνετε ταχύρυθμα μαθήματα σκι και snowboard.

- Στο κατάστημα σας παρέχουμε την δυνατότητα έκδοσης καρτών για τα χινοδρομικά κέντρα. Κερδίστε Χρόνο! Προσπεράστε την ουρά των εκδοτηρίων και κάντε αμέσως το αγαπημένο σας άθλημα!

Επίσης μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Eshop μας για άμεσες και συμφέρουσες αγορές

 
 

 
Τα μαθήματα

Διδαχτείτε σκι και snowboard από τους Πρωταθλητές Ντίνα και Βαγγέλη με τον πιο επαναστατικό τρόπο διδασκαλίας,

- με απόλυτη ασφάλεια, δεν σας αφήνουμε να πέσετε ούτε μια φορά
- από 3 χρονών μέχρι όσο αισθάνεστε νέοι
- ταχύρυθμα, κατευθείαν στην πίστα
- σε μια μόνο ώρα μαθαίνετε να στέκεστε σωστά και να ισοροπείτε, να σταματάτε, να στρείβετε, να πέρνετε τον αναβατήρα
- ασύγκριτη εμπειρία να κατεβαίνετε πίστα χωρίς κανένα φόβο, για να μην χτυπήσετε, αφού ήμαστε ακριβώς δίπλα σας και σας διορθώνουμε την κάθε σας λάθος κίνηση

μέσα σε ένα μόνο μάθημα, μαθαίνουμε εντελώς αρχάριο, να μπορεί να κατέβει πίστα, χωρίς να έχει ούτε μια πτώση και μετά το μάθημα να είναι έτοιμος να κάνει πλέον μόνος του σκι.

- Μαθήματα γίνονται μόνο σε πελάτες του ξενοδοχείου και μόνο με ραντεβού. Απευθυνθείτε στην υποδοχή του ξενοδοχείου στο τηλ. 2267031767

Με την επαναστατική μέθοδο διδασκαλίας σας προσφέρουμε μια ασύγκριτη εμπειρία, όπου με λόγια είναι πολύ δύσκολο να το πιστέψετε... Ένα μάθημα αρκεί... Ρωτήστε τους μαθητές μας.... και θα καταλάβετε!